Levering

Alle våre produkter/klær er håndlagede varer, de enkle leveringstider er opplyst på hvert enkelt produkt, dette vil bli justert fortløpende. Vi er opptatt av at du/dere får varene så fort som mulig etter registrert bestilling.Husk å sjekk bestillingen ang leveringstiden. Bestillingen blir i sin helhet levert til angitt lengste leveringsfrist. Ønsker du å få levert deler av bestillingen tidligere, må vi be deg av organisatorisk grunn å legge inn mer enn en bestilling. Håper på forståelse for dette.

VIKTIG INFO !!! Personaliserte produkter har vi fortsatt opptil 3-5 uker leveringstid. Ellers vil det nå i 2017 bli sydd opp små mengder av hver enkelt kolleksjon og være på lager i begrenset antall og sendes forløpende. Det lønner seg å følge med, da vi til tider kan være utsolgt for enkelte produkter frem til lageret er påfylt!

Unik Design Barn AS sender bestillinger så raskt som mulig etter at du har bestilt og betalt varen. Normalt vil vi sende din bestilling innen 3-5 virkedager etter at du legger inn bestillingen om ikke andre leveringstider er  oppgitt. I perioder med stor bestillingspågang samt i forbindelse med ferier, kan leveringstiden være noe lenger. Så snart pakken er levert til Posten for sending til deg, vil du få beskjed via e-post. 

Unik Design Barn AS bruker Posten Norge eller Bring, om ikke annet er avtalt.

Varene sendes med posten og du/dere får beskjed når pakken kan hentes ellers leveres brevposten også i postkassen din.
Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

 

2. Fraktkostnad

Unik Design Barn AS vil gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig for deg som kunde. Derfor har vi to faste fraktsatser, som gjelder uavhengig av hva du bestiller. Satsene er kr 139 for sporingspakke og kr 59 for ordinær brevpostsending (A-post). Merk dere at du selv bærer risikoen, dersom pakken blir borte underveis, med dette rimeligste alternativet. Dersom du ønsker sporingsnummer på pakken, må du velge "Posten Sporing" i kassen.

 

Fraktkostnader for varer som skal sendes utenfor Norge, følger andre regler. Ønsker du å bestille fra utenfor Norge, så ta kontakt med oss per e-post.

 

Se for øvrig under "Kjøpsbetingelser" for mer informasjon om fraktmetoder og fraktgebyr.

 

Betaling

Klarna checkout med kort, faktura eller delbetaling. PayPal for utlandet.

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .