Om oss

Hjertelig velkommen til oss.

Norsk nettbutikk med babyklær, barneklær, matchende mamma og me klær og mye mer. Vi har i slutten av 2017 utvidet med en egen stoff butikk og ønsker deg velkommen til en hyggelig handel av unike økologiske stoffer på stoffhandel.no her i nettbutikken vår. 

Vi kan med stolthelt si at vi er en av norges største produsenter av knytebånd og sløyfebånd.

Unik Design Barn er en norsk familiebedrift som lager og selger håndlagde produkter til både store og små.Alle våre produkter er designet og håndlaget med mye kjærlighet, omtanke og glede.

Vi setter vår ære i å tilby dere gode produkter med høy kvalitet som er trygge å bruke.De fleste av tekstilproduktene er laget av 100% bomull og merket øko tex 100. Det betyr at de er testet for alle helseskadelige stoffer, blant annet.

Vi har også fått æren av å kunne tilby dere produkter fra flinke Ida sine smokkelenker og norske Gullbarn noe vi er veldig glad for. Produktene har vi brukt i familien selv og kan trygt anbefale dem.  

Vi håper at du finner noe unikt til deg eller de som betyr mest for deg. For da har vi lykkes med tanken bak vår firmafilosofi. Om du anbefaler oss videre og kommer tilbake, er det ingenting mer vi kan ønske oss.

Tusen takk og velkommen igjen 

Hilsen Unik Design Barn familien 

 

En ting til opplysning pga tidligere erfaringer 

Våre mønstre og design er for det meste egne kreasjoner, og det ligge mye hjerteblod og arbeid i disse. Vi håper dere forstår at vi ikke ønkser å bli kopiert og at dere respekterer vårt åndsverk. Det ligger i tillegg designbeskyttelse på noen av produktene, det vil si du kan gjerne like dem, men ikke kopiere dem !!!